8 Nisan 2010 Perşembe

ARAP MEZESİ
















MALZEMELER:4 ADET PATLICAN
2 ADET KIRMIZI BİBER
4 DİŞ SARIMSAK
2 YEMEK KAŞIĞI TAHİN
SÜSLEMEK İÇİN:2 DAL MAYDANOZ
1 ADET SALATALIK
2 DAL DEREOTU
ZEYTİNYAĞI
YAPILIŞI:PATLICANLARI,BİBERLERİ,SARIMSAKLARI FIRINDA KÖZLEYİNİZ.KÖZLEMİŞ OLDUĞUNUZ PATLICANLARI,BİBERLERİ,SARIMSAKLARI KIYINIZ VE KARIŞTIRINIZ.İÇERİSİNE TAHİN,TUZ İLAVE EDİP KARIŞTIRINIZ.SOĞUTARAK SERVİS EDİNİZ.ÜZERİNİ UZUNLAMASINA İNCE DİLİMLENMİŞ SALATALIĞIN İKİ UCU BİRLEŞTİRİNİZ VE BİR KURDANLA SABİTLEYİNİZ ORTASINA YIKANMIŞ DEREOTU VE NANE KOYARAK SÜSLEYİNİZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder