7 Nisan 2010 Çarşamba

ARNAVUT CİĞERİ















MALZEMELER:
1 KİLO DANA CİĞERİ
YARIM SU BARDAĞI UN
1 BARDAK SIVIYAĞ
2 SOĞAN
1 DEMET MAYDANOZ
PULBİBER,
TUZ
YAPILIŞI:
CİĞERLERİN ZARINI SOYUP YARIM PARMAK BÜYÜKLÜĞÜNDE DOĞRAYINIZ.YIKAYIP SULARINI SÜZÜNÜZ.KURUDUKTAN SONRA UNA BULAYINIZ.SIVI YAĞI KIZDIRINIZ.UNLANMIŞ CİĞERLERİ SIVIYAĞINDA KIZARTINIZ KIZARTMA SONUNA DOĞRU KIZARTMA YAĞINA TUZ VE PUL BİBER İLAVE EDİP BİR SÜREDE BU ŞEKİLDE CİĞERLERİ KIZARTINIZ.CİĞERLERİ SÖĞÜŞ DOMATESLERLE SERVİS EDİNİZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder