13 Nisan 2010 Salı

PARFE
















MALZEMELER
1 paket labne peynir
1 kase yoğurt
1 kase fresh bögürtlen
2 paket kremşanti
1 su bardağı çilekli süt
2 adet yumurta
Süslemek için:Bögürtlen ve portakal
3 yemek kaşığı pudra şekeri
YAPILIŞI
Yumurta sarılarını ve pudra şekerini çırpınız.Yumurta sarısı köpüklenmeye başlayınca labne peynirini ilave ediniz.Labne peyniride köpürünceye kadar çırpınız.Yoğurdu ilave edip çırpınız.Son olarak krem şantiyle çilekli sütü ilave edip çırpınız.Uygun bir kek kalıbına yada borcama yerleştirip derin dondurucuda donuncaya kadar saklayınız.Donunca biraz erimesini bekliyerek servis ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder