11 Nisan 2010 Pazar

CHEESE CAKE


















MALZEMELER
2 paket eti burçak
150 gr margarin
1 bardak katı yoğurt
1 su bardağı pudra şekeri
1 kuru labne peynir
2 çorba kaşığı nişasta
1 yemek kaşığı limon kabuğu rendesi
2 bardak portakal suyu
YAPILIŞI
Bisküvileri blendırda eziniz.150 gr eriyen margarine karıştırınız ve yuvarlak tart kalıbına yayınız.Uygun ve büyük bir kasede yoğurt,pudra şekeri,vanilyayı ilave edip çırpınız.Krem peyniri ve nişastayı ilave edip çırpınız.Yaydığınız bisküvilerin üzerine hazırladığınız karışıma ilave ediniz.Buzdolabında bekletiniz.2 saat kadar bekletiniz.Soğuduktan sonra üzerine çilek sosu ilave ederek sosla üzerini süsleyiniz.Soğuk servis ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder